Blombud

Idag under lunchen kom ett blombud med största blomman till mig. Så himla fina! Visste på en gång att det var mamma som skickat och så klart det var. :) Dom är så söta, mina föräldrar!

  
Ska bara lyckas få hem dom också haha.. Kan vara knepigt med så höga och tunga saker (blommorna står i en kruka) på en proppfull pendel men funderar på att trotsa trängseln och ta med dom hem idag ändå. Skönt att ha den hemma liksom. Får se hur det blir! Galet fina iaf och dom luktar fantastiskt. :) 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>