Klädbesvikelse

Fick ju hem en klänning i slutet av förra veckan som jag hoppades skulle vara riktigt fin så att jag skulle kunna ha den på lördag på min fest. Tyvärr var den en sån sjuk besvikelse!! Inte alls som på bilderna och satt jättekonstigt på mig. Midjan var skuren på fel ställe liksom och den var inte alls någon hitt. Skickade därför tillbaka den på en gång! Så himla tråkigt när saker inte matchar ens förväntningar. :(

Men tur för mig har jag ju en annan fin klänning redan som alternativ! :) Så det går ingen nöd på mig haha. Hittade igår dessutom en helt annan klänning som jag tyckte var superfin och som jag beställde hem med expressfrakt så den ska komma onsdag eller senast torsdag. Haha så vi får se om den är fin! :) Det håller vi tummarna för! Så kan jag ha den på lördag och den blå på nyår typ. Eller så blir det den blå på lördag om denna inte funkar. Skönt med valmöjligheter! :)

I övrigt är nu allt inhandlat till på lördag! Eller ja, ska köpa ingredienserna till tårtan på väg till jobbet på fredag men det är så lite så det räknas knappt. Allt annat är ordnat. Ska dock gå igenom allt hemma noga på onsdag eller torsdag och kolla att jag inte glömt nåt viktigt. Tror inte det men man vet aldrig. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>