Quizz redo!

Har passat på att skriva ut mina musikquizz på jobbet. Det är alltså ett häfte med alla frågor som de tävlande lagen ska svara på uppblandat med bilder. Ett par är på mig som bebis/barn och det har varit rätt kul att välja bilder. :) Resten av min familj är också med på ett hörn. Man blir lätt nostalgisk av gamla bilder tycker jag! Mycket minnen. :)

Skönt att ha det utskrivet. Har börjat fundera på om mitt quizz är alldeles för enkelt och om jag borde försvåra det lite. Men tror att det kanske bara är jag som tycker att det är enkelt eftersom alla svar är så självklara för mig själv haha. 😛 Och det är ju bättre att för många lag kan mycket än att ingen kan något så jag tror det blir bra. Hoppas att folk tycker det är lite roligt! :) Jag har tyckt om att göra quizzet iaf hehe. 😛

Nu när de är utskrivna kan jag inte ändra heller. Det är helt färdigt och får vara som det är. No more second guessing, liksom. Rätt skönt! :) En sak till att stryka från att-göra-listan. Inte så mycket kvar på listan nu vilket är himla skönt. Älskar att bocka av grejer. :)

DSC00111En av bilderna på mig från quizzet! Jag var ett musikfan (och dreggelmaja haha) från början, som ni tydligt kan se hehe. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>