Ny vecka

Är fortfarande glad efter vinsten igår. Herregud vad underbart!! :) Tänk att sport kan göra en så lycklig. :)

Den här veckan har jag en skriftlig uppgift att få gjord innan fredag. Har läst en massa och börjat formulera tankar men måste skriva ordentliga texter. Ska ta en stund till det idag tänker jag och se om jag hinner hela eller om jag fortsätter imorgon. Det är två större frågor man ska svara på och den ena känner jag att jag har rätt bra koll på men den andra är lite knepigare. Ska nog lösa sig dock.

Måndag – Plugga. Handla lite till inför min fest.
Tisdag – Träffa M efter jobbet. :)
Onsdag – Om min hosta är borta: träna! Var sjukt länge sen nu. Plugga.
Torsdag – Middag med vänner efter jobbet.
Fredag – Maila in min uppgift. Till gymmet efter jobbet.
Lördag – Se om det är nåt kvar att ordna inför min fest. Har köpt det mesta tror jag men ska kolla om det är nåt kvar att fixa. Skriva placeringskort för det gjorde jag inte i helgen.
Söndag – Städ- och tvättdag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>