Sjuk

Alltså, så dåligt som jag mår idag har jag inte mått på jag vet inte hur länge. Har ju turen att inte bli mer än förkyld då och då. Behöver typ aldrig vara hemma från jobbet.

Men igår eftermiddag började det. Fick världens frossa och huvudvärk. Inatt sov jag inget. Skakade av köld ena sekunden och kokade sönder andra. Är öm överallt som om jag blivit överkörd av en ångvält. Kollade tempen imorse och har rejäl feber, 39,8. Inte konstigt att jag mår dåligt. 

När jag gick upp för att ge Whilja mat vart jag förstås yr och illamående så fick skynda till badrummet för att kräkas. Kul kul. Magsjuka ovanpå allt. Nu ligger jag så still som möjligt med en hink framför mig. Försöker låta bli att hosta också för varje gång jag gör det så är huvudet nära att sprängas. 

Hoppas att illamåendet försvinner så att jag kan få i mig lite vätska. Usch vill bara bli frisk igen…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>