Påväg mot SU

Sitter på tunnelbanan mot SU för min föreläsning. Glömde min vattenflaska hemma så fick köpa med mig vatten. Så kan det gå.

Nu börjar lite mer planer inför min födelsedagsfest att falla på plats också. Mitt musikquizz kombinerat med frågor om mig (haha förstås eftersom jag är den som fyller år) är typ klart. :) Satt med det igår kväll. Var kul men svårt faktiskt! Vill att allting ska reflektera mig men samtidigt vara en rolig blandning av stilar och ålder på låtarna. Lite knepigt! Sen ska det ju också vara lite klurigt så folk får tänka till men inte så svårt att ingen kan nåt haha. Blir så dålig stämning då… 😛 Tror det blev bra till slut. Jag gillar det i vilket fall och det är ju någonstans huvudsaken hehe. :) 

Maten är bokad nu också och jag har fått bekräftelse på det. Skönt! Ytterligare en sak mindre att tänka på. :) Saker börja komma på plats nu! Jag gillar’t. :)

  
Var förstås tvungen att blurra låtarna som syntes på bilden hehe. Ingen av mina vänner som läser här ska ju kunna fuska. 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>