Kvalplats!!!

Igår vart det alltså klart. Mitt älskade Öis har knipit kvalplatsen och har chans att gå upp till Superettan nästa säsong. Iiiiiiiiiiiiiih jag blir så lycklig!!! :) Nu ska man ju dock inte ropa hej förrän kvalmatcherna är spelade eftersom mitt lag är rätt känt för att alltid tabba sig i slutet när det väl gäller. Inga garantier alltså men det känns om att det verkligen är vår tur nu! :) Tid för oss att ta oss tillbaka till lite mer acceptabla nivåer. Div 1 är inte okej. Vi är bättre än så.

Håller alla tummar jag har att detta går vägen! :) Vi har gjort så sjukt mycket mål senaste matcherna så är inte omöjligt alls. Vi har självförtroendet just nu så förhoppningsvis kan vi bara ånga på raka vägen upp. :) Hoppas hoppas hoppas!

ois_kvalplats

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>