Helgen

I lördags var det dags för öl och whiskeymässan. Himla kul verkligen! Var runt och provsmakade massor. Tur för mig fanns det en del cidervarianter och drinkar också, inte bara öl. :)

Efteråt åkte vi till Slakhuset och dansade loss. Där har jag inte varit innan. Rätt kul men väldigt ungt folk. Jag stannade inte superlänge utan åkte hemåt vid halv två. Skönt att vara så nära Gullmars när man skulle hem. :)

Igår hade jag en lugn vilodag. Började kolla på Band of brothers igen och påmindes om vilken otroligt välgjord och fantastisk serie det är. Grymt bra! Läste en del inför dagens föreläsning också men har lite kvar som jag ska ta mig igenom under dagen. Idag och imorgon ska föreläsningarna handla om diskriminering så det blir nog intressant. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>