Lillördag

Sov kasst inatt igen. Faan alltså. Mitt huvud är bara kaos. Förstår inte varför det ska vara så himla svårt att sova!

Iaf, det vart ingen träff med I igår heller. Hon ställer alltid in. Igår var hon förkyld. Idag blir det besök hos optikern efter jobbet. Ska kolla min syn igen och jag tror att den har blivit sjukt mycket sämre. Eftersom pendeln strular den här veckan (typ varannan avgång är inställd pga arbete med citybanan och när dubbelt så mycket folk ska åka med de tågen som faktiskt går så blir alla sena) så måste jag gå lite tidigare från jobbet för att säkert hinna. Inte mig emot i och för sig. Att gå tidigare alltså.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>