Festfunderingar

Har så sjukt svårt att koncentrera mig på mitt jobb den här veckan… Att jag sovit dåligt flera nätter är ena halvan av anledningen och andra halvan är att jag har min födelsefest i huvudet konstant. Haha har börjat fundera massor på matalternativ, vad jag måste köpa in inför festen, hur jag ska göra med efterrätt, dekorationer och massa annat. Herregud! Det är roligt men så mycket funderingar som snurrar runt i tankarna hela tiden. 😛

Gör listor då och då för att hålla koll på allting. Försöker ha lite överblick över kostnaderna också haha (det springer ju lätt iväg när man vill så himla mycket) men vi får se vart det slutar. Man fyller ju bara 30 år en gång så vill att det ska bli bra allting.

Det här med vad jag själv ska ha på mig är ju också en fråga. Tur att jag har nästan 2 månader på mig haha. Finns så mycket fint men vet inte riktigt vilken nivå jag vill lägga det på eller vilken stil. Men nåt lär jag väl hitta så småningom. :)

dresses

Dessa fyra klänningar kommer från märket Lipsy. Sååå fina! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>