Föreläsningsdag

Igår när jag var på väg hem var jag på väg hem var jag så otroligt trött. Har sovit dåligt hela veckan så det beror väl säkert på det. Höll på att somna och missade nästan att gå av på min hållplats, men hann ut i sista sekund. Tur det! Tränade iaf dock men det vart ett ganska långsamt pass för armar/axlar. Inget tempo direkt alls utan bara segade mig igenom övningarna. Det blir ju ändå träning så var nöjd att jag inte bara sket i det.

Idag höll jag istället på att somna på både pendeln och tunnelbanan på väg till jobbet. Läser alltid Metro på vägen och höll på att tappa tidningen flera gånger. Bådar inte så gott för en väldigt lång dag… Jobbar först som vanligt och sen är det föreläsning hela kvällen. Ska läsa det sista inför den under dagen. Tack och lov får jag ta lite tid att läsa på jobbet! Vi får läsanvisningarna och rättsfallen vi ska ha koll på bara dagen innan föreläsningarna oftast och då är det himla svårt att hinna igenom allting i tid. Förstår inte varför dom inte kan ha lite mer framförhållning! Det är trots allt en kvällskurs och i princip alla jobbar vid sidan av. Då hinner man ju inte läsa det man ska om man inte får materialet iaf några dagar innan.

Jaja, blir skönt att komma hem sen och däcka i säng. Det ser jag fram emot. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>