Fredag

Äntligen har underbara fredagen kommit! :) Är riktigt förkyld och härlig men ser fram emot en kväll hemma hos C. L och J kommer också och det blir middag, vin och snack. Supertrevligt! :)

Igår tog jag tag i en sak som hängt över mig länge; bokade en tid för synundersökning hos optikern. borde gjort det för länge sen egentligen men det har liksom inte blivit av. Misstänker att min syn blivit mycket sämre på de två-tre år som gått sen jag gjorde det sist så ser fram emot att köpa linser i mer korrekt styrka nästa gång. Tror jag ska köpa ett par reservglasögon också nya i uppdaterad stryka. Får se hur mycket synen ändrats först bara. Köpte en present till R på vägen hem med så nu är det klart också. Alltid gött att pricka av saker från sin attgöra-lista. :)

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>