Föreläsning

WordPress strulade igår så kunde inte lägga upp det här när jag kom hem som det var tänkt. Men men, nu funkade det iaf! Det ska läsas som om det publicerades vid 21-tiden igår haha. 😛

Herregud vad trött jag är! Kom hem för ett tag sen och ska strax däcka i säng. Men det var en bra föreläsning idag! Väldigt intressant. Den bröts upp med några gruppdiskussioner och då fick jag anstränga mig för att lyckas tänka haha. 😛 Det här att gå upp kl. 05.15 och fortfarande vara igång och försöka fokusera vid kl. 19-20 på kvällen… det är faan sådär alltså. Men samma visa imorgon och onsdag så bara att köra på.

IMG_3262På vägen hem lyckades jag pricka in perfekt då Keywests (irländskt band) körde sin livekonsert via facebook. :) Så himla nöjd var jag! Fick njuta av dom hela vägen hem. Ser fram emot nya skivan som släpps 25 september.

IMG_3264

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>