Veckans planer

Det här är en riktigt fullproppad vecka! Kommer inte hinna träna nåt vilket känns så där får jag säga. Har blivit så beroende av träningen att allting känns fel när det inte får plats i schemat. Jobbigt! Men får komma tillbaka till rutinerna nästa vecka istället.

Måndag – Föreläsning i kursen efter jobbet.
Tisdag – Föreläsning i kursen efter jobbet.
Onsdag – Föreläsning i kursen efter jobbet.
Torsdag – Besöka fotografiska efter jobbet plus packa.
Fredag – Ledig från jobbet! :) Åker hem till Göteborg.
Lördag – Fira lilla A:s födelsedag. Kan inte fatta att hon redan fyller 3 år!
Söndag – Hem till Sthlm igen.

Blir intensivt med så många kvällsföreläsningar utöver jobbet men blir roligt att kursen drar igång på riktigt nu. :) Och älskar att jag åker hem till Bästkusten också. Nu har jag inte varit där sen i maj så mina Göteborgscravings är ganska starka haha. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>