Tränat

Aaaah är helt jäkla slut nu! Körde mitt bål/corepass fast PLUS en del konditionsövningar. Typ burpees. Behöver jag säga att jag hatar burpees? Med passion dessutom. Men det är väl mest för att det är så jävla jobbigt haha. 😛 Gött att verkligen svettas ordentligt dock. Framför allt under ett pass som i övrigt lägger mest fokus på stabilitet och teknik i basövningar.

Nu har jag duschat och ätit lite kvällsmat samt slagit in presenten som K ska få på lördag till sin kommande lilla bebis. Jag är så effektiv på kvällarna! :)

BurpeesBlää för denna haha! Men effektiv och tung är den iaf. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>