Torsdag

Snart är det helg igen! :) Ser jag från emot. Det är ju babyshower i helgen så ska slå in min present ikväll när jag kommer hem efter träningen. Har inte sett K på hur länge som helst så lär väl få en chock nu över hur stor magen är haha. :) Blir himla roligt att ses igen!

Idag blir det core/bål. Har mer ont i knät än vanligt nu så måste försöka köra mer stabilitetsövningar framöver. Inbillar mig att det får knät bättre. Vi får se. Annars måste jag nog ta tag i det här med knät igen snart. Suck! Så jävla segt när man inte får hjälp och det inte blir bättre. :(

Anyway, en rolig grej är att jag beställde nya datorn igår! :) Så nu hoppas jag att jag får hem den illa kvickt haha. Men den borde komma i början av nästa vecka iaf. Wiiiiii! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>