Five Finger Death Punch

Nu är det bestämt! Jag och pappa ska se Five Finger Death Punch som kommer till Stockholm i november. Fy faan vad roligt!! :) Älskar dom. Blir lite nostalgisk när jag lyssnar på dom för jag tänker direkt tillbaka till mina tonårs hårdrocksdagar. :) Tycker att dom har nåt litet skimmer av 80-talsrock över sig även fast de är hårdare än så. Lyssnar ju så himla mycket på akustisk singer/songwritermusik nu för tiden men hårdrocken finns där i ryggmärgen någonstans. Ska bli riktigt kul i vilket fall! :)

Biljetter är köpta och klara. Var så jäkla länge sen jag och pappa var på konsert tillsammans nu så ser fram emot det. Vi gick ju på både BonJovi och AC/DC när jag var tonåring. :) Måste för övrigt generellt bli bättre på att hålla koll på vilka artister/band som kommer hit och gå på fler konserter. Finns ju inget bättre än livemusik så måste komma iväg oftare. Kul med en konsert inbokad i höst! :)

five-finger-death-punch

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>