Appen funkar!

Ååh nu kan jag äääntligeeeen mobilblogga igen!! Haha helt underbart! :) Sjukt mycket smidigare. 

Är på gymmet och har precis tränat färdigt. Körde massa marklyft. Har inte gjort det på så länge så fegade lite med vikten haha. Tog ”bara” 50 kilo så då får man göra desto fler istället. Sen prövade jag front squats men faan alltså! Får inte till tekniken alls. Början svanka och grejer så sket i det och körde en himma massa helt vanliga utan vikter. Det tar det också. Hellre rätt lättare än att sabba ryggen.

Nu hem och packa det som ska med imorn. :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>