Sol

Vi hade så himla kul igår!! Träffade massa härligt folk och besökte en del olika pubbar, alla med livemusik. Älskar att vara på ställen där någon spelar. :) 

Idag har vi varit lagom trötta och sega haha. :) Men gick och åt sen frukost och sen tog vi en lång promenad och besökte St Patrick’s cathedral. Vi gick också igenom St Stephen’s green som är en central park här i Dublin. Solen strålar så det var himla trevligt. På väg hem stannade vi och lyssnade på ett grymt band som stod och spelade på Grafton street. Keywest hette dom och deras egna låtar var riktigt bra. Kul att så duktiga står offentligt och spelar. :) 

Nu ska vi vila lite och sen gå nånstans och käka. :)

  
  
  
  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>