Stadsbesök

Har varit inne i stan idag och fikat. Passade på att kika på kuddar inne på Indiska. Vart lite sugen på att köpa några nya hem till soffan men lät bli. Tänker att jag behöver en ny vit matta hemma först ändå för att dom ska bli snygga så kan vänta tills jag haft möjlighet att köpa det. Är så sugen på att köpa både ny matta och nytt soffbord till vardagsrummet! Får se när det kan bli av. I höst kanske..? :)

Nu står jag på centralen och väntar på pendeln. Lyckades precis missa en så får vänta rätt länge på nästa. Så kan det gå.

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>