Ny vecka

Så har vi påbörjat min allra sista jobbvecka innan semestern tar vid. Åååååh vad jag längtar!! Min hals är fortfarande dålig och jag hostar stup i sekunden så träningen får, tyvärr, vänta ett litet tag till.

Måndag – Behöver handla lite mat på vägen hem från jobbet.
Tisdag – Promenad på eftermiddagen.
Onsdag – Middag med nätverkstjejerna.
Torsdag – Förhoppningsvis kan jag träna. Annars promenad.
Fredag – Igen; förhoppningsvis kan jag träna.
Lördag – Långpromenad i reservatet på förmiddagen. Häng med L, C och I på kvällen. Får se vad vi hittar på.
Söndag – Tvätt- och städdag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>