Fixat

Ordnat en massa saker idag! Typ köpt nytt puder, nagelfilar, nagellacksborttagning och rollers som allt typ var slut hemma. Skönt och trevligt att göra sånt småfix. Sen köpte jag också ny väv att ha på balkongen eftersom den svarta blev så sjukt mörk. Haha man ska inte vara snål och ta det superbilliga alternativet alltid. 😛 Blir inte nödvändigtvis så bra. Så nu är det back to normal på balkongen. :)

  
  
Betalade alla räkningar också så känner mig duktig. Glömde det igår men nu är det gjort. Alltid skönt att ha det klart. Nu är det helg! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>