Förkyld

Tränade aldrig igår eftersom jag fick inse att min hals var alldeles för dålig för det. Plus att det inte fanns någon ork överhuvudtaget i min kropp så träningen får ligga lite på is tills den här satans förkylningen är borta. Åkte hem och vilade istället och hoppades på att må bättre idag men icke. Är fortfarande inte början av förkylningen då det bara blir värre och värre så idag mår jag så där.

Efter jobbet ska jag möta upp C och hänga lite. Hon ska äntligen få sin present som jag glömde i förra veckan när hon fyllde år. Hoppas att hon gillar den! :) Idag kan jag minsann ihåg den också. Var lite rädd igår för att glömma den IGEN men den kom med till jobbet haha. Tur det! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>