Sista arbetsdagen

Ojojoj nu är det nära helg och midsommar! Den här veckan har varit så intensiv så det känns som att det är fredag. Ser fram emot sovmorgon imorn. :)

Idag har vi möte på jobbet hela förmiddagen. Vi ska gå igenom det som behöver ordnas innan vi går på semester. Några av mina kollegor jobbar bara nästa vecka också så en del saker måste göras då. Bra att stämma av och utvärdera året som varit så att inget missas. Sen är man redo för sista veckorna av jobb och vet lite mer prioriteringsordningen på allting när man är tillbaka i augusti. Första månaden när man kommer tillbaka efter sommaren och nya terminen ska startas upp är alltid sjukt intensiv. Så gäller att ha koll och ha saker lite förberedda inför. Har en lång checklista att ta mig igenom innan jag kan ta ledigt för sommaren haha. 😛 Men i helgen! Då ska jag vila och ladda batterierna. :)

index

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>