Dagens låt

Den här låten kom inte med på skivan I forget where we were av någon outgrundlig anledning för den är bara helt fantastisk! På turnén har den dock spelats en hel del och jag hoppas på en inspelad version seglar upp snart så man får njuta av en sån också. Vill ha den på spotify! :)

I vilket fall så ÄLSKAR jag den här låten!! (Samma känsla som för alla Bens låtar alltså haha…) Helt fantastisk! Har helt fastnat för den det senaste. Är så sjukt svag för låtar med genomtänkta, vackra texter där låten liksom byggs upp och växer mer och mer mot slutet.

Dagens låt
Artist: Ben Howard
Låt: Quiet me down

YouTube Preview Image

And you… I won’t let you down

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>