Ny vecka

Sov riktigt dåligt inatt. Typiskt att det blir så när man är övertrött och verkligen behöver sova. Känner mig som en zombie men kommer ha sjukt fullt upp idag så bara att bita ihop och köra på. Vi har 120 studenter i huset på jobbet så blir fullrulle hela dagen med massor att ordna och fixa.

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – På kurs via jobbet hela dagen.
Onsdag – Middag för att fira C.
Torsdag – Fika med L efter jobbet. Har inte sett henne på galet länge så det blir himla trevligt. :)
Fredag – Träna på förmiddagen. Sen fira midsommar hos vänner med grillning och häng.
Lördag – Träna eller gå långpromenad. Städa hemma.
Söndag – Vilodag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>