Fortfarande fast

Här händer inte så mycket. Ja, mer än att barnen på tåget börjar bli både kissnödiga (jobbigt på ett tåg utan toaletter) och trötta, precis som alla andra. Vi väntar på att kunna evakueras. Först måste all ström av så tåget inte är strömförande. Vet ej när vi kan få komma av. 

Sen ska ju alla människor (pendeln är ju rätt full i rusningstid) forslas nånstans så att vi kan komma vidare. Gissar att det blir med buss..? Vi står still precis efter Sthlm Södra så det är ju en bit hem… Gissar att jag är hemma om typ 2 timmar eller så. Om jag har lite lagom tur. 

Kommer inte palla träna då för jag är redan sjukt hungrig här. Måste ha mat så fort som möjligt… 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>