Fredag

Yeeeeaaaaaaay det är fredag idag! Underbara älskade freeedaaaaag! :) Älskar vetskapen att det snart snart är helg. :)

Igår tog det mig 50 min på pendeln att komma hem från Stockholm Södra eftersom folk sprang runt på spåren. En resa som vanligtvis tar 20 min. Höll på riktigt på att få psykbryt för nu har det varit så jävla mycket förseningar och strul med pendeltåget den här våren att jag är på bristningsgränsen när det gäller det känner jag. Knappt en dag när man kommer hem i den tid som det är tänt och det är så jäkla jobbigt! Hoppas på bättre tur med tågen idag istället.

Sol är det dock. Det är alltid nåt iaf! :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>