Fint väder :)

Efter jobbet igår mötte jag upp L och gick och fikade. Var hemskt trevligt att prata ikapp oss lite om allt möjligt. Efter det var jag sjukt duktig för jag tränade på vägen hem, fast det var senare än vanligt och jag var skittrött. Så gött när man är klar fast det tar emot lite i början. Körde kondition på cykel i 30 min och sen lite core/rumpa på slutet. Duktigt av mig! :)

Idag är det strålande väder. ÄNTLIIIGEEEEEN får man ju verkligen lov och säga. Känner mig överlycklig över solen och det ska vara fint hela dagen! Yeeaaaaaay!! :) Ska på middag i eftermiddag och vi har bokat bord på en uteservering så det blir nog himla nice. Snälla väder, kan du inte fortsätta vara bra framöver?! Jag behöver sol, värme och energi nu ett tag. Det gråa är liksom inge kul. Tack på förhand! :)

better-days-ahead

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>