Lillördag

Så var det redan onsdag. Fick inleda dagen med att storstäda på jobbet för vårt kök var så sjukt äckligt efter att en kör varit här och hyrt lokaler igår. Så störande med folk som inte städar efter sig!! Men men, nu är det rent igen iaf.

Idag blir det gymmet efter jobbet. Har ingen tid att passa idag så även om pendeln är sen (as always nu för tiden) så hinner jag träna ordentligt. Skönt! Det blir både kondition (på cykel då eftersom det är det enda som mitt knä klarar) och styrka. Mest av det sistnämnda dock för har inte kört rejält med styrka på ett tag. Nu jäklar alltså! :)

quote374

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>