Referenser

Har jag sagt att jag ska på en jobbintervju i nästa vecka? Kommer inte ihåg om jag skrivit det eller inte men ja, det ska jag iaf. Känner mig än så länge förvånansvärt lugn inför det. Tycker mest det ska bli himla kul! :) Vart nervös precis när dom ringde för att boka tiden men sen har det helt försvunnit. Skönt! Hoppas jag slipper för mycket nerver, så mycket lättare att göra bra ifrån sig när man är mer avslappnad. :)

Jobbet låter i vilket fall skitkul! Vore fantastiskt om man lyckas imponera på dom så att de vill anställa mig. Jag håller tummarna för det! :) Nu har jag ordnat alla mina referenser också så det är på plats. Skrev ut massa arbetsprover och fixade ihop en snygg mapp för allting i förra veckan så nu är allt färdigt. Ska läsa på lite mer om arbetsplatsen i helgen tänker jag. Gå över deras annons igen och notera punkter och svar så vanliga frågor och så där. Hade ju varit helt galet härligt att börja nytt jobb i höst! :) Varit på mitt jobb i fyra år nu så nya utmaningar lockar verkligen.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>