Middagen igår

Igår var jag för första gången på restaurangen B.A.R och hjälp vilken god mat dom har! Åt en fantastisk bit havskatt med risotto och haricots verts och njöt verkligen. :) Rekommenderar till alla som gillar fisk eller skaldjur!

Himla trevligt att träffa mina nya vänner igen också. Nu börjar man lära känna varandra lite och det är himla roligt! Vi ska ses igen nästa vecka. :) Ikväll blir det också middag men med andra personer från den nätverksgrupp jag är med i. Spännande! Ska dock till blodcentralen först så får se vilken tid jag är klar. Himla härligt att få lära känna en massa nytt folk jag troligtvis inte hade träffat alls om jag inte gått med i den där gruppen. Tur jag gjorde det alltså! :)

bar091109_0026_77613719Restaurang B.A.R på Blasieholmsgatan. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>