Blodgivning och middag

Var på blodcentralen efter jobbet och lämnade blod igen. Var lite orolig att jag inte skulle kunna lämna pga stelkrampssprutan i förra veckan men det var ingen fara. Dom som jobbar på blodcentralen vid Fridhemsplan är så himla gulliga och härliga så det är alltid lika trevligt att komma dit. :)

Valde faktiskt en present idag efteråt för första gången. Brukar välja att skänka motsvarande summa till Läkare utan gränser istället men nu hade dom en så himla söt ljushållare så det vart den. Ibland kan man skämma bort sig själv lite när man gör en bra grej. :)


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>