Panikinköp

Eftersom jag inte får tag på Nelly och inte har fått någon klänning var jag en snabbis på stan nu innan kvällens middag och panikköpte en röd klänning. Inte den stil jag hade tänkt, och jag hade inte köpt den om jag inte behövde den för lördagens fest, men det här var enda röda klänningen jag hittade så det får bli bra. Nu har jag iaf nåt att ha på mig haha! 😛 Den är rätt urringad dock vilket blir lite ovant för mig. Har sällan så urringat nu för tiden. Men men… Får väl sälja den sen om jag känner att jag verkligen inte kommer ha den igen. 

Skönt iaf att ha ett alternativ för lördag! Kommer den andra klänningen mirakulöst får jag väl se vilken som känns bäst. Ska bli roligt med fest i vilket fall! :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>