Det negativa med att vara tjej

Igår mådde jag så jäkla dåligt! Fick mensvärken from hell, ganska bokstavligt. Det började med vanlig, rejäl mensvärk på morgonen och sen övergick det i nån tortyrvariant med frossa, uppsvälld, kaosig mage och så sprängande huvudvärk. Resan hem från jobbet var helt fruktansvärd. Frös så att jag skakade medan alla andra plockade av sig kläder pga det fina soliga vädret. Bläääää! Bäddada ner mig under både täcke och filter men kunde bara inte bli varm. Inte kunde jag sova nåt knappt heller inatt. Skakade av kyla ena sekunden för att nästa känna det som att jag kokade sönder inifrån. Är lagom seg i huvudet idag…

Tack och lov har jag mer normal mensvärk idag. Hade inte orkat med ytterligare en dag som den igår. Åker ju hem till Göteborg idag också så hade varit riktigt jobbigt att må dåligt på tåget. Jobbar fram till kl. 13.30 ungefär och sen blir det tåget hem. Har en hel del att hinna innan jag åker så ska sätta fart här nu.

Känner mig lagom vårig idag med ljusa jeans och vita tygskor. Precis som det ska vara i våriga maj! :)

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>