Strålande väder

Vädergudarna kanske läste det jag skrev imorse när jag efterlyste Barcelonaväder istället för det tråkregnrusket som var förut för nu jäklar! :) Gassande sol, klarblå himmel och riktigt varmt minsann. Helt underbart! Hoppas verkligen detta håller i sig ett tag. :)

Vi satt ute en sväng under lunchen och njöt av solen. Man blir så himla lycklig av fint väder! :) Och så blir man sugen på rosévin haha. :) Tror jag ska dricka det senare på vår nätverksmiddag. Så får det bli! :)

good-day

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>