Tränat

Idag när jag skulle hem var pendeln riktigt sen. Det är så sjukt mycket strul med pendeln just nu så jag blir galen!! Så jobbigt att ständigt bli försenad. Iaf så kom jag till gymmet mycket senare än det var tänkt och som om inte det var nog så var dessutom alla träningscyklar upptagna. Kunde alltså inte köra kondition idag. 

Behövde hinna handla kattsand också innan djuraffären stängde kl. 19 så det vart ett intensivt kortare pass för armar/axlar idag eftersom jag inte hann nåt annat. Det funkade men kände mig stressad och det gillar jag inte när jag tränar. Musklerna är dock väldigt trötta nu så det tog bra iaf. :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>