Bebishäng

Herregud vad kär man blir i bebisar!! Lilla B blir snart 7 veckor och är lugnaste goaste ungen ever. :) Han sov när jag kom dit så hann hjälpa R att skala och skiva massa äpplen till pajerna hon skulle göra. Sen när B vaknade fick jag flaskmata och hänga med honom en timme typ medan hans mamma fixade iordning sig och dukade. Himla mysigt! Funderade på att sno med honom hem. 😛 

Lite efter tre när övriga fikagäster började komma så var det dags för mig att åka hemåt. Missade alltså själva fikat men fick ju ensamrätt på B under tiden jag var där så det gjorde inget. De andra får massa gott att äta dock, bland annat mina hemgjorda biskvier. :) 

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>