Mandelbiskvier

Efter att ha kommit hem från en trevlig picknick- och rensningsdag hos I började jag göra egna mandelbiskvier. Ska hem till R och T nästa helg på fika för att träffa deras lille 2-månader gamla B och har blivit ombedd att ta med mig hembakat. Har länge velat prova göra biskvier och nu passade jag alltså på! :) 

Gjorde en liten mini för att kunna provsmaka sen. Ska göra ytterligare en sats imorgon så att jag har en drös. Tycker dom blev himla fina faktiskt! :) De är fyllda med en hallon och choklad ganasch. Använde färska hallon och tror och hoppas dom är goda. :)

Innan chokladöverdraget: 

  

Och så efter:

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>