Torsdag

Åh redan torsdag! Det känns lite galet att det går så himla snabbt men samtidigt skönt. Snart är det helg! :)

Idag ska jag träna igen efter jobbet. Idag blir det fokus på armar/axlar. Det är nog det som jag tycker är roligast att träna. Vet inte hur det kommer sig riktigt men känner mig alltid extra pepp den dagen det är dags för det passet. När jag började träna mer ordentligt och regelbundet för typ 3 år sen var jag som allra svagast i axlarna. Orkade ingenting. De allra lättaste tyngderna kändes för mycket. Övriga muskelgrupper var ju inte så där superstarka men ändå bättre än axlarna iaf. Bestämde mig ganska så snabbt för att jag minsann skulle träna upp axelstyrkan så jag skulle orka köra mer ordentligt och inte bara typ 2 reps och sen vara död. Därför har jag hela tiden kört ganska många olika övningar just för axlarna för att försöka bygga upp lite styrka där. Helt fascinerande hur mycket man kan utvecklas över tid och ändra på sig själv, sin kropp och sina förmågor. För nu orkar jag ganska tunga vikter även för axlarna och det är så himla roligt! :) Älskar att göra tydliga framsteg.

motivate_yourself

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>