Tränat

Haha ja nu var det ju några timmar sen jag var på gymmet men jag körde iaf ett benpass imorse. Skön start på veckan! :)

  

Sen kom C hit på lunch (jag lagade spagetti och köttfärssås) och så har vi nu bokat vår resa till Irland i sommar. Både flyg och boende är spikat. Yeeeaaay!! :) Äntligen ska jag åka tillbaka till min älskade ö! Är helt överlycklig! :)

Nästan en vecka blir vi borta. Onsdag-tisdag i månadsskiftet juli-augusti. Kommer bli kanon! Vi kommer hinna med utflykter åt olika håll utöver häng i Dublin där vi kommer bo. :) Ååh vad jag längtar nu! 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>