Dagens låt

Senaste veckorna har jag letat runt efter ny musik att bli kär i. Spotifys funktion där de ger tips på andra artister som liknar de du lyssnar på är fantastisk! Så mycket bra man kan hitta där som man inte nödvändigtvis hade hittat annars. En stigande stjärna som jag hittade så för några veckor sen, och föll pladask för, är James Bay. Vet att jag är lite sen på den bollen eftersom hans skiva ligger på plats 1 på engelska albumlistan men ååååh vad bra han är! Den lite halvrocka rösten som blir lite småhes när han tar i – aaaah vad jag älskar!! :) Och det här med gitarrbaserad musik med starka melodier och bra texter är ofta en hitt hos mig. Blir spännnade hur han följer upp första megabra skivan så småningom! Ser fram emot att följa honom framöver. :)

De här låtarna i dessa avskalade versioner är bara så jäkla fantastiska båda så kunde inte välja bara en haha. Så ni får båda som Dagens låt(ar). Bra va?! :) Nu blir ni väl himla lyckliga, förstår jag. Lyssna och njut, people! :)

Dagens låt(ar)
Artist: James Bay
Låt(ar): Let it Go / If you ever want to be in love

YouTube Preview Image

YouTube Preview Image


I’ll come around if you ever wanna be in love

I’m, I’m not waiting but I’m willing if you call me up
If you ever wanna be in love, I’ll come around

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>