Tränat

Körde intervaller igen idag på träningscykel och helvete vad tungt det var!! Kändes som att jag tappat precis all kondition sen sist och var typ död efter första intervallen. Det här med att bli sjuk och få avbrott i träningen är faan inget bra, alltså. Men men, bara att bita ihop och köra tills det blir lättare igen. Tvingade mig igenom alla intervaller så klart trots att det tog emot, medan svetten yrde och lungorna typ ville explodera av allt flämtande. Mina lår är lagom möra nu kan jag meddela. 😛 Efter intervallerna körde jag mage tills jag ville dö haha och då avslutade jag och drog hem. Duktig måndag detta! :)

Nu ska jag däcka framför soffan innan läggdags.

IMG_8675.JPG

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>