Påskveckan

Oooohooooo hörrni nu är vi inne på lyxveckan nummer ett! :) Bara jobb i tredagar och sen helg från torsdag ändå till måndag. Galet härligt! Ska verkligen njuta så mycket jag bara kan av lata dagar hemma. Tiden ska ägnas åt att träna, hänga i naturreservatet om det är okej väder och så sova massor förstås. Aaaaaah vad gött! :)

På måndag ska C och jag boka vår Dublinresa också. Alltså så himla roligt när nåt är bokat och klart så man vet att det verkligen kommer bli av. Det är när det är bokat som det blir på riktigt, liksom. :)

Måndag – Till gymmet efter jobbet.
Tisdag – Middag med D efter jobbet. Den här middagen har ju skjutits upp en hel massa gånger nu så äntligen ska den bli av. :)
Onsdag – Till gymmet efter jobbet.
Torsdag – LEDIG! :) Ska träna under dagen.
Fredag – LEDIG!
Lördag – Får se om något bokas in. Träna!
Söndag – Förhoppningsvis är det väder för en långpromenad i reservatet.
Måndag – LEDIG! Lunch med C för att boka resa! :) Träna.

Pask

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>