Dublin

Aaaaaah jag är så sjukt lycklig just nu!! Jag och C har bestämt oss för att dra till Dublin i sommar på en långweekend. Strosa runt, dricka öl/Bulmers, pubbhänga och allmänt ha det jävligt gött i typ allra bästa staden. :) Så jäkla roligt! Vi ska boka allting på annandag påsk. Äntligen ska jag få återse mitt älskade Irland! Såå på tiden. :)

Men det som gör mig extra glad just nu är att min S har sagt att han också kommer över då från USA och min C har sagt att han ska försöka haka på med. Aaaaaaaah jag dööör vad underbart!! :) Har ju inte sett dom sen 2008 när vi pluggade på Irland ihop. Så verkligen på tiden nu. :) Ska försöka övertala J att komma också så blir allting verkligen perfekt. Vilken sommar det blir nu! :)

  

Mina grabbar på Fennesseys i Limerick. <3 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>