Lyxfika

Sista onsdagen varje månad bjuder vi på jobbet in olika personer, typ pensionerade före detta kollegor och andra vänner till vår organisation, till en fika på eftermiddagen. Vi bjuder på kaffe och frukt och så får alla som vill kila förbi. Det är hemskt trevligt faktiskt! Idag tog olika personer med sig både tårta, kakor och påskägg så vart en riktigt lyxfika! Gott! :) 

Imorn och fredag har vi utbildning hela dagarna i vår lärplattform igen. Blir långa intensiva dagar men det ger förhoppningsvis bra resultat.

  

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>