Fantastisk dag

Åh har bara älskat dagen idag! Hade så trevligt på namngivningsfesten och sen hängde jag med hem till J och P där det vart snack, pizza och sällskapsspel med härliga vänner. Insåg hur otroligt mycket jag saknat J nu när jag fick hänga med henne igen. Så himla tråkigt att bo långt ifrån människor man älskar och som man brukade träffa varje dag tidigare i princip. Vi var så nära när jag vi båda bodde i Växjö. Tur dock att man är tillbaka på sekunden när man ses, som om man aldrig varit ifrån varandra. :)

Iaf, så glad över idag och lycklig över att ha så vansinnigt fina vänner i mitt liv. :)

  

Dagens galet söta huvudperson. :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>