Gårkvällen

Åh vi hade så himla trevligt igår! Först var vi på bio kl. 17 och såg 50 shades of Grey. Se inte den om ni kan låta bli. Jag gillade verkligen inte böckerna (pallade bara läsa halva första) och filmen är ju inte bättre. Det blev här ännu tydligare vilken obehaglig psykopat mr Grey är. Usch! Men ja, det är ju svårt att göra en bra film med någorlunda dialog och karaktärer när den är baserad på så usla böcker. Det går igenom liksom.

Anyways, efter det åt vi middag på Bistro Rigoletto. Och det var väl här egentligen det riktigt trevliga var. Vi pratade om typ allt mellan himmel och jord och åt helt galet god mat. Kan verkligen rekommendera det stället! Framförallt om man gillar kött. :) Åt en fantastisk steak sandwich med massa pepparrot på. Älskar pepparrot!! Måste äta mer av det. :)

Tog sista pendeln hem efter en riktigt härlig kväll. :) Får försöka planera in fler sånna sociala tillställningar.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>