Effektiv söndag

Vaknade lite innan tio idag och gick upp och åt frukost. Sen dammsög jag lägenheten för det var så himla mycket katthår överallt och efter det tog jag en sväng till affären. Vart så sugen på mer pepparrot efter igår så köpte mat så att jag ska göra kokt torskryggfilé med kokta grönsaker, blomkålspuré och pepparrot i eftermiddag att ha som matlådor i veckan. Guuud vad gott!! :)

Passade på att köpa kattmat också när jag ändå var ute. Plus en bukett rosor bara för att det är så fint med färska blommor. :)

Om en stund kommer I hit för att hänga lite. Och kl. 13 ska jag tvätta. Igen. Har alltid massor med tvätt…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>