Uppfräschade naglar

Förra helgen, på 80-talsfesten, hade jag svartmålade naglar. Under veckan vart det svarta mer och mer avskavt men jag orkade inte riktigt ta bort det och måla nytt. Det såg helt galet fult ut nu haha. Så idag passade jag på att ägna lite tid åt händerna. :)

Vart vårfräscht med ljust rosa och så lite glitter över på ringfingrarna. Roligt när det händer nåt på en av naglarna. :)

Nu är jag mer redo för kvällens biobesök och middag med tjejerna. :) Ska bara lista ut vad tusan jag ska ha på mig… 😛

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>